donderdag

Kapsels en haartrends voorjaar 2011:


De jaren 70 komen weer helemaal terug. Lente en zomer 2011 gaan we een enorme opleving van de seventies zien. In de mode, in de make-up en in de kapsels. Vlechtjes a la Bo Derek zijn weer in.

Bye bye minimal, welkom creativiteit!

De belangrijkste haartrend die we op de catwalks voor lente en zomer 2011 hebben gezien, is bye bye minimal, welkome creativiteit! We laten de donkere seizoenen eindelijk achter ons en stappen over op een luchtigere en creatievere mood die ook in de kapsels tot uiting komt. We gaan onze fantasie weer gebruiken, en we gaan voor charme. De gladde en kleurige paardenstaart wordt vervangen door nieuwe haarexperimenten en spannende uitstapjes naar het verleden.

De rebelse spirit is terug!

De haartrends voor de vrouw voor zomer 2011 lijken regelrecht uit de jaren 70 te komen. De sfeer en creativiteit van die jaren blijven de mode beïnvloeden. De rebelse spirit van de seventies vrouw komt tot uiting in volumineuze kapsels zagen we op de catwalk van Marc Jacobs. Daar zagen we kapsels die wel op leeuwenmanen leken. Het wilde karakter van dit soort haar werd getemd door haarspelden in de vorm van bloemen en blaadjes.


3 opmerkingen:

  1. Leuke blogg ! x

    ik volg je volg je terug ?

    http://xfashionqueen.blogspot.com/
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke haartrends...
    Maar misschien iets TE.
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dankjee!
    Ja, ik zou ze zelf ook niet allemaal dragen...

    BeantwoordenVerwijderen