maandag

Make-up trends voor voorjaar 2011

Jaren ’70, gloss, felle kleuren en wonder woman

Gloss is ook een element dat we veel op de catwalks voor voorjaar en zomer 2011 hebben gezien. We zagen heel vaak gloss op de huid, zelfs op het hele lichaam bij Haider Ackermann en gloss op de ogen. Opvallend was veder dat we iets minder gloss op de lippen zagen. De gloss functie is verplaatst.

Pastelkleurtjes ft. Make-up a la wonder woman

Zoals al seizoenen het geval is, kenmerken de trends zich door sterke contrasten. De felle kleuren, worden afgewisseld door lieve pasteltinten. Op de catwalks zagen we zachte kleuren als lavendel, limoen en pistachegroen. Ook roze oog leden zijn in. Deze pastelkleuren zijn zachtjes aangebracht zodat ze heel naturel overkomen, maar een fris accent geven. De sfeer moet een beetje dromerig zijn, zonder de look te braaf te maken.

De pastelkleurige en dromerige look staat weer in contrast met de sterkere krachtige vrouwen met een mannelijk kantje zoals bij Ann Demeulemeester. Deze trend is heel fantasievol en deze look komt dit voorjaar tot uiting. We zien hier sterke vrouwen met een missie

Make-up tip: Maak werk van je look!

De make-up voor de komende lente en zomer 2011 is dus echt make-up, make-up zal ik maar zeggen. Is de natuurlijk ogende make-up look uit? Ook als we het over natuurlijke make-up hebben, blijft het dit voorjaar toch steeds een opgemaakt gezicht.

Breng niet even snel wat mascara en lipgloss aan, maar maak werk van je look. Ga voor een warme oogmake-up, creëer diepte met geweldige highlights en een gezonde cremeblush. En vergeet je wenkbrauwen niet. Zorg ervoor dat ze mooi in model zijn. Sterker nog, je kunt er zelfs het accent op leggen.




2 opmerkingen: