woensdag

10 beauty misdaden en make-up fouten:




10 beauty misdaden. Tien dingen die je niet zo moeten doen als je uiterlijk en je imago je lief is.
Je zult niet….

1.       Je zult niet met nagels rond lopen die niet allemaal even lang zijn
Heb je maanden voor lange nagels gespaard breekt er eentje. Dan kun je maar één ding doen. Knip de overige vier nagels ook kort.

2.       Je zult wenkbrauwen niet te dun epileren
Teveel geëpileerde wenkbrauwen zijn uit. Epileren doe je alleen om de haartjes die de natuurlijke vorm van je wenkbrauwen vestoren te verwijderen. Wil je een andere vorm wenkbrauw, wend je dan tot een wenkbrauwspecialist voor advies. Als je epileert, epileer dan zo dat het bij je gezicht past!

3.       Je zult niet te veel foundation gebruiken
Teveel foundation voeg tien jaar aan je leeftijd toe. Gebruik een lichte formule. Vloeibare foundation geeft meestal een natuurlijk effect. Foundation mag je niet zien! Dit product moet allen de schoonheid van je huid accentueren.

4.       Je zult geen tandpasta op puistjes/pukkeltjes smeren
Kom niet aan puistjes/pukkeltjes en doe er vooral geen tandpasta op. Er zijn onderzoeken die uitwijzen dat tandpasta zelfs puistjes/pukkeltjes zou kunnen veroorzaken of verergeren.

5.       Je zult geen verkeerd gebruik van mascara maken
Neem de tijd om mascara aan te brengen en gebruik er vooral niet te veel van. De wimperhaartjes mogen niet aan elkaar plakken en het resultaat moet er natuurlijk uit zien.

6.       Je zult het huis niet verlaten zonder de bescherming van zonnebrand ( zomers)
Gebruik iedere dag (zomers) zonnebrandcrème. Bescherm vooral je gezichtshuid en decolleté goed. Onderschat de schadelijk invloeden van de zon niet.

7.       Je zult geen donkere lipliner gebruiken:
Tenzij je ook een donkere lippenstift gebruikt. Anders moeten de kleur van de lippenstift en lipliner altijd in elkaar overgaan.

8.       Je zult niet met afgebladderde nagellak door het leven gaan
Misschien is dit wel beauty misdaad nummer één. Het duidt op gebrek aan respect voor jezelf en voor anderen. Nagellak is er zo afgehaald.

9.       Je zult niet naar bed gaan zonder je make-up er af te halen
Elke avond je make-up er afhalen is een must, een vast ritueel dat je onder geen enkele voorwaarde mag overslaan, als je huid je lief is tenminste.

10.   Je haar altijd in een staart dragen
je haar iedere dag in een staart samenbinden, is ten eerste niet goed voor je haar maar ten tweede wijst het op een gebrek aan fantasie en creativiteit. Verander regelmatig van haarstijl. Besteed aandacht aan je haar en de dagelijkse verzorging van je uiterlijk.

4 opmerkingen: