maandag

Kant & opengewerkt wol:


Kant is vrouwelijk, sexy, chic en feestelijk. Loop uit op de feestdagen en zomer met zwart kant. Voor een meer relaxte look met hetzelfde idee kies je voor opengewerkt zwart wol.

Zwart kant is deze winter weer helemaal in. Anders dan anders wordt zwart kant dit seizoen vaak gecombineerd met andere texturen, bijvoorbeeld met: Doorzichtige stoffen, pailletten, zwartleer, of juist weer met kant maar dan met een net iets ander motief. Kanten details als een kante rug of decolleté zijn speels en minde geijkt dan de klassieke zwartkante blouse.

Ook zien we deze winter veel tule met borduursels waarmee een kantachtig effect wordt gecreëerd Net zoals kant wordt de tule weer met andere materialen gecombineerd.
Vooruitlopend op de zomer van 2011 kom je in verschillende wintercollecties al rook en zelfs hele jurken in grof en mat kantpatroon tegen. Voor overdag is het kant gevoerd om doorzichtigheid te voorkomen, maar voor de feestdagen wapen je, je tegen doorschijnen met een mooi bh en grote zwarte culotte.

Heb je nu in deze feestmaanden al zin in een feestelijke opengewerkte look, maar vind je kant iets te veel van het goede. kies dan voor een fijn gehaakt truitje of opengewerkt wollen jurkje. Net als kant laat dit heel speels een klein beetje huid zien, maar de look is meer casual en net iets warmer dan de kante look.

Mijn favorieten:




Jurk H&M




Top H&M

Opengewerkte wolletrui Zara

1 opmerking: